Cargo Pooling

Cargo Pooling-jakelu yhdistää usean eri tavarantoimittajan samaan osoitteeseen menevät tilaukset automaattisesti yhteen toimitukseen. Säästät sekä rahaa että ympäristöä. Yksittäiset tavarantoimittajat toimivat toisistaan riippumatta ja toisistaan tietämättä, jolloin yksityisyytesi säilyy.
 
Toimitamme terminaalistamme päivittäin tuotteita Keskon, SOK:n ja Alkon keskusvarastoihin. Lisäksi toimitamme tilauksia useita kertoja viikossa muihin keskusvarastoihin, tukkuliikkeisiin sekä Etelä-Suomen kauppoihin ja ravintoloihin. Laajennamme Cargo Pooling -jakelualuetta asiakkaittemme tarpeiden mukaan.

Itsenäisesti. Yhdessä.

Cargo Pooling -jakelun hyödyt:

Edullisemmat kuljetuskustannukset

Kuljetuksia yhdistämällä varmistamme kuljetuskaluston tehokkaan käytön. Optimoimme kuljetuskaluston täyttöasteen ja tästä koituva kustannushyöty jakautuu Cargo Pooling -jakelua hyödyntäville asiakkaillemme.

Pienemmät minimitilausmäärät

Cargo Pooling -jakelun ansiosta voit toimittaa myös pienemmät kertatilaukset. Esimerkkinä keskusvarastojen terminaalitoimitukset, Alkon keskusvarastotoimitukset tai suorat ravintola- ja päivittäistavarakauppatoimitukset.

Ympäristöystävällisyys

Kustannushyötyjen lisäksi Cargo Pooling -toimitus on merkittävästi ympäristöystävällisempää, sillä se pienentää hiilinjalajälkeäsi vähentämällä ”turhaan” ajettuja kilometrejä sekä pakkausmateriaalien käyttöä.

Laajempi valikoima kuluttajille

Cargo Pooling-kuljetusten myötä myös marginaalisempia tuotteita sekä pienempiä tilauseriä on mahdollista toimittaa kannattavasti. Näin asiakkamme pystyvät vastaamaan paremmin myös keskusliikkeiden valikoiman erityistarpeisiin.

Haluatko kuulla lisää Cargo Pooling-jakelusta?